Keeno trok afgelopen weekend  zijn crosskledij nog eens aan om deel te nemen aan de zwaarste cross van de wereld, nl Lommel. Alsof dit nog niet genoeg was kregen we er de enorme hitte nog eens boven op. Ken deed enkel mee voor de fun en om nog eens te kunnen proeven van het GP circus. Onze beer uit Lubbeek was toch heel wat  gemotiveerd om met zijn zo goed als standaard KTM 2019 ( enkel stuur en vering was niet standaard) deel te nemen aan de Limburgse GP.

In de vrije trainingen zette hij toch wel knap een negentiende tijd neer, tijdens de tijdstrainingen werd hij vierentwintigste. Ken zat bij de start van de kwalificatiereeks rond de twintigste positie, en kon in die eerste ronde meteen al plaatsen goedmaken en doorschuiven naar een knappe zestiende plaats. In de tweede ronde zette hij een paar keer de aanval in op de Brit Searle om de vijftiende plaats. Helaas kwam hij in de derde ronde ten val, waardoor hij de pits moest opzoeken om zijn stuur en wiel te laten rechtzetten. Ken kwam als  allerlaatste terug in wedstrijd op twee ronden van leider Herlings. Hij zette nog twee rondjes aan maar zag dat het nutteloos was om nog verder te rijden en verliet de wedstrijd. Keeno startte in de eerste reeks rond de vijfentwintigste plaats en kon deze de eerste ronden vasthouden, Keeno verloor daarna ronde per ronde wat plaatsen. In de zevende ronde sloeg het noodlot toe en maakte hij een redelijk zware crash. Ken kwam niet ongedeerd uit de crash, hij hield er een breuk in zijn hand aan over, waardoor hij de tweede reeks aan zich voorbij moest laten gaan.

Keeno wil nog eens zijn sponsors en zijn super fans bedanken voor hun geweldige steun.

Klik hier voor een kleine fotogalerij van Smeys G.