Beste K9’ers,

Haal jullie Keeno #9 tenue maar boven, want Ken zal dankzij de steun van zijn trouwe sponsors deelnemen aan de Belgische MXGP in de Lommelse zandbak . Onze beer uit Lubbeek behaalde een mooi palmares in Lommel, zo werd hij in 2008; tweede, in 2009; won hij de GP, in 2012 werd hij tweede met het Belgische team tijdens de MXON. Dat Ken het dit jaar niet makkelijk zal hebben weten we allemaal wel, daarom heeft hij dit weekend dan ook massaal jullie steun nodig. Haal nog een keertje jullie toeters, vlaggen, K9-shirts, raceshirts etc boven en kom Ken aanmoedigen in Lommel.

Ken wil via deze weg dan ook al zijn sponsors hartelijk bedanken die dit mogelijk maken en hem steeds steunen.

Kaarten kan men verkrijgen bij Patrick de Dycker en dit via een berichtje op zijn facebook.

Tot in Lommel Braaaappp