Dit weekend stond in Baisieux niet alleen de Coupe De L’avenir op het programma, maar ook de Belgian Masters of Motocross. Keeno reed voor de gelegenheid op een standaard KTM SX-F 450 en liet zich meteen opmerken. Zo eiste hij ‘ s morgends in de kwalificatie de pole positie op en stond er in de reeksen geen maat op onze beer uit Lubbeek.

Zo reed hij in de eerste reeks van start tot finish aan de leiding en won met meer dan 3 seconden voorsprong op tweevoudig wereldkampioen Steve Ramon. In de tweede reeks startte Keeno als vijfde maar nam hij snel de leiding over, halfweg wedstrijd moest hij even Ramon voor zich dulden,  Keeno bleek toch de sterk voor Ramon en won de tweede reeks alsnog met 6 seconden voorsprong. In de afsluitende superfinale van de Belgian Masters was Keeno superieur en was hij een maat te groot voor de tegenstand en won op overtuigende wijze.

Inters MX1 Reeks 1
1. Ken de Dycker, 2. Steve Ramon, 3. Jeffrey Dewulf, 4. Kevin Fors, 5. Erik Willems, 6. Bryan Boulard, 7. Dietger Damiaens, 8. Jurgen Wybo, 9. Kristof Salaets, 10. Jochem Walckiers

Inters MX1 Reeks 2
1. Ken de Dycker, 2. Steve Ramon, 3. Jeffrey Dewulf, 4. Jérémy Delincé, 5. Kevin Fors, 6. Dietger Damiaens, 7. Erik Willems, 8. Bryan Boulard, 9. Jurgen Wybo, 10. Kristof Salaets,

Inters MX1 Eindstand Baisieux
1. Ken de Dycker 50, 2. Steve Ramon 44, 3. Jeffrey Dewulf 40, 4. Kevin Fors 34, 5.Erik Willems 30, 6. Dietger Damiaens 29, 7. Bryan Boulard 28, 8. Jurgen Wybo 25, 9. Kristof Salaets 23, 10. Jochem Walckiers 20

Superfinale Belgian Masters of Motocross
1. Ken de Dycker, 2. Steve Ramon, 3. Jérémy Delincé, 4. Jeffrey Dewulf, 5. Kevin Fors, 6. Dietger Damiaens, 7. Erik Willems, 8. Bryan Boulard, 9. Kristof Salaets, 10. Bryan Engelen,

Photo by Smeys G.