AMC Dworp pakte op de nieuwe locatie uit met een mini GP deelnemersveld. Op de overzichtelijke omloop werd onze 24MX Honda piloot gehinderd in de eerste bocht na de start en kwam de eerste ronde door op een 23ste plaats. Terwijl de regen met bakken uit de hemel viel, reed Ken zich doorheen het wel gevulde rennerspak alsnog naar een knappe elfde plaats, de reeks werd gewonnen door Strijbos voor v Horebeek en Delince. In de tweede reeks kwam Keeno rond de tiende plaats weg en kon op de stoffige omloop naar een zesde plaats rijden, winnaar werd ditmaal v Horebeek voor Strijbos en Jasikonis.

In het kampioenschap van Vlaanderen streden de 20 beste MX2 piloten en de 20 beste MX1 tegen elkaar,  Na de start draaide Ken rond de vijftiende plaats de eerste bocht in. Hij stuurde zijn 24MX Honda 450 crf naar een zevende plaats maar naar het einde toe ging hij even in de fout en verloor twee plaatsen waardoor hij als negende de reeks eindigde, v Horebeek won voor strijbos en Jasikonis.

Eerste reeks; 1. Strijbos, 2. v Horebeek,3. Delince, 4.Ramon, 5. Graulus, 6. Jasikonis, 7. Dewulf, 8. Genot, 9.Getteman, 10.Willems, 11. de Dycker.

Tweede reeks ; 1. v Horebeek, 2. Strijbos, 3. Jasikonis, 4. Delince, 5. Graulus, 6. de Dycker, 7. Triest, 8. Damiaens, 9. Genot, 10. Dewulf,

Eindstand ; 1. v Horebeek 47p, 2. Strijbos 47p, 3. Delince 38p, 4. Jasikonis 35p, 5. Graulus 32p, 6. de Dycker 25p, 7. Genot 25p,

Kampioenschap van Vlaanderen; 1. v Horebeek, 2. Strijbos, 3. Jasikonis, 4. Delince, 5. Ramon, 6. Dewulf, 7. Van Doninck, 8. Graulus, 9. de Dycker, 10. Getteman,

Klik hier voor een gallerij van Smeys G.